Céljaink

Jövőképünk

Az Ecocaritas Egyesület szakmai elismertsége és munkáinak sikerei alapján 2015-ig a legjelentősebb kelet-európai környezetvédelmi szervezetek közé kíván emelkedni. Célunk, hogy az általunk előkészített és lebonyolított projektek és szemléletformáló tevékenységeink meghatározó módon, pozitív irányba alakítsák a lakosság fogyasztási szokásait és környezettudatosságát, elősegítsék a megújuló energiaforrások használatának terjedését, a környezeti szennyezések csökkentését és a biológiai sokféleség megőrzését.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy mi is felelősek vagyunk a környezetvédelmi szakma tekintélyének növekedéséért. Ezért törekszünk az általunk biztosított megoldások magas szakmai minőségére, fontosnak tartjuk, hogy az elérhető legkorszerűbb ismeretekkel szolgáljuk ki partnereinket. Hitelességünk és jövedelmezőségünk hosszútávon történő fenntartása érdekében az innováció, az aktuális napi szakmai hírek követése és a lelkiismeretes munka áll gondolkodásunk középpontjában.

Magasra értékeljük a szaktudást, az eredményes munkát, a gyorsaságot, a kreativitást és a tiszta gondolatokat. Munkatársaink számára alkotó munkát, hosszútávon kiemelkedő egzisztenciát, gyors fejlődési lehetőséget és kiegyensúlyozott, nemzetközi munkakörülmények biztosítására törekszünk.